Wat Onze Leerlingen Over De Lessen Te Zeggen Hebben

Hier vind je een overzicht van onze leerlingen. Je leest er wat ze te zeggen hebben over de lessen en kunt hun gitaarspel beluisteren/bekijken in de video's en geluidsfragmenten. Een volledig overzicht van succesverhalen van onze leerlingen vind je hier: succesverhalen leerlingen Gitaar Training Studio.


Leerling Toont Vorderingen Met Live Performance

Dries volgt sinds februari 2018 les in de gitaarschool in Antwerpen waar hij sindsdien veel bereikt heeft en nu bezig is met het verfijnen van zijn techniek en theoretische kennis. Hieronder zie je Dries aan het werk tijdens het Gitaar Training Studio Live Event:

Dries Lambrecht, Antwerpen

"Ik tast niet meer in het duister!"

elektrische gitaarles in Antwerpen review

Ik volgde bij Antony een masterclass over 'de geheimen en structuren van de gitaarhals' en momenteel het advanced rock programma. Als je, net als ik, een gitarist bent die al even bezig is, heel (doel)gericht wil ontwikkelen en een 'gitaarbootcamp' zoekt, dan is gitaar training studio the place to be! Want:

  • je leert heel veel bij op korte tijd, op een heel gerichte manier!

  • je bent veel zekerder dat je oefeningen iets gaan opleveren en tast niet in het duister wat nu jouw 'next step' is (dus je bent niet aan het dwalen, nadenkend of wat je nu oefent ook effectief is, integendeel!!)

  • Antony is een enorme toegewijde leerkracht, geeft gerichte feedback, is een hele vriendelijke gitaarcoach waar je alles aan kan vragen, kijkt naar jouw vraag als leerling en werkt zoveel mogelijk op maat van jouw vraag!

Dankuwel Antony!

Yentl Adams, Antwerpen


"Op de eerste gitaarles krijg je al duidelijke tools"

Het is een tof gevoel als je op de eerste gitaarles al duidelijke tools krijgt aangeleerd om vrijer gitaar te spelen. Je krijgt meer kennis van alle tonen op de hals van de gitaar en hoe je die kan combineren en herkennen.

Else Kegels, Borgerhout - Antwerpen


Blues Jazz Gitaarsolo Improvisatie

In deze video zie je hoe leerling Ivo Come uit Brasschaet een blues jazz solo improviseert:

Ivo Come, Brasschaet


Leerling Gitaar Training Studio doet zijn verhaal over de gitaarlessen in Antwerpen

Sebastián kwam zes maand geleden aankloppen bij Gitaar Training Studio Antwerpen met als doel zijn techniek bij te schaven en het leren spelen van gitaar zonder te hoeven nadenken. In deze video laat hij zijn mening horen over de gitaarlessen in Antwerpen.

Sebastian Dewulf-Ortega, Deurne


"Het zijn uitstekende lesgevers"

Ik speel al lang gitaar, maar door werk in het buitenland ben ik nooit verder in detail kunnen gaan. Het zijn uitstekende lesgevers met het nodige geduld. Ik ben nu met pensioen en kan eindelijk mijn voornaamste hobby verder uitoefenen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zowel in theorie als in praktijk. Het gevoel komt nu volledig terug in mijn vingers en hoop het nog veel en lang uit te breiden. Het leuke is dat er ook regelmatig een nieuwe rocksong wordt ingestudeerd .

Van Wichelen Luc, Kapellen