Gitaarles Voor Beginners

Heb je nog geen ervaring met de gitaar?

  • Heb je ooit gedacht om gitaar te leren spelen maar weet je niet waar begonnen?

  • Wil je een leuke bezigheid die veel plezier met zich meebrengt?

  • Heb je altijd al nummers op gitaar willen naspelen van de artiesten waar je naar luistert?

  • Heb je vroeger misschien al eens op een gitaar getokkeld maar ben je spijtig genoeg alles verleerd?

Bij Gitaar Training Studio Antwerpen zorgen we ervoor dat je als beginner zo efficiƫnt als mogelijk leert gitaar spelen.

Als het op gitaar leren spelen aankomt is het immers van cruciaal belang om op een correcte manier een stevige basis op te bouwen. Niets is immers zo onproductief als fout aangeleerde vaardigheden te ontleren, om dan terug alles opnieuw correct aan te leren. Daarom is het uiterst belangrijk om als beginner de benodigde vaardigheden, akkoorden, kennis, etc. op een doordachte en gestructureerde manier te ontwikkelen.

leer stap voor stap gitaar spelen in Antwerpen.png

Voor het volgen van de lessen heb je geen enkele voorkennis of notenleer nodig. In een intieme sfeer starten we vanaf '0' met de gitaar. We bouwen stap voor stap aan een goede basis en leggen de fundamenten van een correcte gitaartechniek.

In de gitaarlessen wordt je persoonlijk begeleid om zo snel als mogelijk vooruitgang te boeken. Je breidt systematisch je kennis over de gitaarhals uit en bouwt aan een stevig fundament van basiskennis waar je ten allentijde op kunt rekenen. Op die manier zal je in een mum van tijd in staat zijn om een repertoire van enkele nummers te spelen.

Neem telefonisch contact met ons op via 0486 37 97 61 of kom langs op een gratis kennismaking.