Gitaarles Op Maat Van Kinderen

Tijdens de gitaarlessen voor kinderen wordt uw kind meegenomen naar de wondere wereld van de gitaar.

Ons eerste en belangrijkste doel is dat uw kind op een aangename en plezierige manier in aanraking komt met het instrument. Desondanks wordt er grondig gewerkt aan een stevige fundering van praktische vaardigheden samen met een basis van theoretische kennis.

Via een op maat gemaakt programma wordt een persoonlijk repertoire opgebouwd van verschillende liedjes die we aanleren met stijgende moeilijkheidsgraad. Ook worden de bouwstenen van de muziek, zoals toonladders en akkoorden, stap voor stap aangeleerd. Hiernaast biedt het programma ook de mogelijkheid om samenspel te ervaren met andere muziekinstrumenten zoals het drumstel en de basgitaar. Via deze weg maken we enorme vooruitgang op alle vlakken van de gitaar en wordt een mooie muzikale toekomst gegarandeerd voor uw kind.

Voor de kinderen zijn er verschillende programma’s naargelang leeftijd en niveau:

  • KIDS Startprogramma

kids startprogramma antwerpen.png

In dit programma wordt uw kind stap voor stap begeleid van niets naar iets met de gitaar. Er is hier helemaal geen voorkennis nodig om van start te gaan. Gaandeweg werken we op een plezierige manier aan een fundering van gitaarvaardigheden waarbij uw kind ook zijn favoriete liedjes leert spelen.

Het startprogramma is ideaal voor alle kinderen die gitaar willen leren spelen tot en met 14 jaar

  • KIDS Half-gevorderden

Eenmaal uw kind reeds de basisakkoorden en enkele liedjes kan spelen zetten we de reis met de gitaar verder in het halfgevorderden programma die bestaat uit 2 mogelijke keuzes. Beide programma’s zijn ideaal voor kinderen vanaf 11 jaar.

KIDS Fun

kids fun programma antwerpen.png

In het kids fun programma nemen we de reeds gekende nummertjes een stap verder. Het doel is om volledige nummers van begin tot einde met begeleiding van drum en basgitaar te spelen. Ook bouwen we verder aan een repertoire waarbij de moeilijkheidsgraad telkens opgedreven wordt.

KIDS Elite

kids elite programma antwerpen.png

In het kids elite programma worden er naast het aanleren van nieuwe liedjes die telkens stijgen in moeilijkheidsgraad ook verder gewerkt aan de vaardigheden die nodig zijn om te groeien als gitarist. Er wordt gewerkt aan onder andere technieken, toonladders, improvisatie, etc. waarbij plezier steeds centraal blijft staan.

  • KIDS gevorderden

kids gevorderden programma antwerpen.png

Het kids gevorderden programma is de perfecte keuze voor kinderen die nog iets te jong zijn om deel te nemen aan de gitaarlessen voor volwassenen, maar toch al heel ver staan. Via een gelijkaardig programma als die van de volwassenen leert uw kind alle kneepjes van het vak zodat een toekomst met de gitaar gegarandeerd wordt.

De gitaarlessen voor gevorderde kinderen is geschikt vanaf 11-12 jaar.

Onze locatie te Antwerpen centrum is gemakkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Contacteer ons op 0486 37 97 61 voor meer informatie of vraag je gratis kennismaking aan.