Over De Gitaar Training Filosofie

Gitaar Training Studio Werd In 2008 Opgericht Door Antony Reynaert En Heeft Sindsdien Een Uitstekende Reputatie In Het Opleiden Van Gitaristen.

Gitaarleraar Antony Reynaert

Gitaarleraar Antony Reynaert

Antony Reynaert is een veelgevraagd gitaarleraar en muziekpedagoog. Al sinds 2008 werkt hij samen met gitaristen van uiteenlopende achtergronden en niveaus om hun gitaarspel op scherp te stellen.

Daarnaast wordt hij jaarlijks uitgenodigd als gastspreker op lezingen in Chicago waar hij zijn expertise op het vlak van de gitaar en pedagogie deelt met een internationaal netwerk van leraren en topgitaristen.

Blues Gitaar Masterclass in Chicago door oprichter Gitaar Training Studio

Blues Gitaar Masterclass in Chicago door oprichter Gitaar Training Studio

Vanuit deze gedacht ontwikkelde hij zijn Gitaarschool Gitaar Training Studio en ontwikkelde hij een unieke methode omtrent het omgaan met het instrument zonder beperkingen.

"De meeste gitaristen zijn niet op zoek naar zgn. gitaarlessen, ze zijn op zoek naar het ervaren van muzikale vrijheid; kunnen spelen van gelijk wat, met gelijk wie op ieder moment zonder beperking."

"Jezelf onderdompelen in een omgeving met gepassioneerde gitaristen is wat ervoor zorgt dat je innerlijk vuur blijft branden en dat je steeds maar weer je gitaarspel ziet verbeteren."

De feedback loop van de improviserende muzikant

De feedback loop van de improviserende muzikant

"Improvisatie is componeren in real-time door gebruik te maken van de continue feedback loop tussen wat je hoort en je gevoelens om zo de expressiviteit van je keuzes en de resolutie van wat je voelt te bepalen door reflectie op je innerlijke staat van bewustzijn die continue veranderd door de muziek.

Dit is pure muzikale vrijheid. Wanneer je dit dagelijks oefent zal dit je een ongekend gevoel van ‘leven in het moment door muziek’ geven."

- Antony Reynaert