Maak Kennis Met Jouw Gitaarleraar In Antwerpen

Gitaarleraar en bluesmuzikant Antony Reynaert richtte in 2008 de gitaarschool Gitaar Training Studio® op. Ondertussen telt de school meerdere locaties in Vlaanderen. Zo opende de de school in augustus 2016 de locatie te Antwerpen op nog geen 5’ wandelafstand van het centraal station.

Gitaarleraar-Antwerpen-Antony.jpg

Door de grote groei van de school wordt Antony bijgestaan in Antwerpen door twee topcoaches. Bram Butsraen reisde reeds samen met Antony de halve wereld over om opgeleid te worden in het grootbrengen van gitaristen van alle niveaus. Daarna vervoegde ook Jeroen Huyzentruyt het team van gitaarleraars in Antwerpen.

Lees wat de leerlingen te zeggen hebben over de gitaarlessen en gitaarleraars in Antwerpen: reviews gitaarlessen Antwerpen

Gitaarleraar-Antwerpen-Jeroen.jpg
Gitaarleraar-Antwerpen-Bram.jpg

Op de bovenstaande foto’s zie je Antony (bovenaan) tijdens zijn masterclass op het Grote Gitaar Training Studio Live Evenement die jaarlijks doorgaat. Bram (rechts onderaan) en Jeroen (links onderaan) zie je hier tijdens hun performances op het Evenement.

Deel je doelen met de gitaar door op onderstaande oranje knop te drukken en we nodigen je graag uit op een gratis kennismaking met één van de gitaarleraren in Antwerpen.

“Geweldige muziekschool met gemotiveerde mensen die hun passie voor muziek willen delen. Heel vriendelijk onthaal, goed opbouwde lessen en leuke sfeer. Een echte aanrader!”

Review Leerling Antwerpen op Google Maps